Via de website actiefinschool.nl kan het basis- en voortgezet onderwijs zich inschrijven voor het educatieve aanbod dat de Combinatiefunctionarissen uit de gemeente Nissewaard aanbieden. Hierdoor kunt u als school kennismaken met verschillende sport, natuur en culturele activiteiten. De Combinatiefunctionarissen organiseren het educatie aanbod met diverse organisaties uit de gemeente Nissewaard. Al het aanbod en de jaarprogramma’s voor de sport, natuur (NME) en culturele (BCE) activiteiten, vallen onder High Five. Benieuwd naar de uitleg van High Five en de jaarprogramma’s voor het onderwijs? Neem dan eens een kijkje op de pagina ‘High Five’.

Hoe werkt het?

Alle basisscholen ontvangen van de Combinatiefunctionarissen één account per school. Hiermee kunnen ze zich opgeven voor het educatieve aanbod. Mocht u niet weten wie uw contactpersoon is kunt u navraag doen bij uw directie. Het account is geldig voor zowel onder- als bovenbouw. Let op: het account is ook geldig voor eventuele meerdere locaties van de school. Daarnaast ontvangen ook deelnemende organisaties één account waarmee ze het aanbod op de website kunnen plaatsen en beheren.

Algemene voorwaarden

Inschrijven voor cursussen en activiteiten, en het huren van materiaal kunt u doen op onze website via het digitale inschrijfformulier welke u vind onder de ‘Activiteiten&producten’. Deelname is alleen voor scholen in Nissewaard. Mocht u via een stichting of vereniging gebruik willen maken van het lesmateriaal, dan kunt u dit per mail aanvragen via combinatiefunctionaris@nissewaard.nl. Hier zijn uiteraard wel voorwaarden aan verbonden.

Inschrijven activiteiten

Inschrijven voor een activiteit kan tot aan de aangegeven inschrijvingsdatum. Zodra het maximum aantal inschrijvingen is bereikt of de inschrijfdatum is verstreken, is het niet meer mogelijk om in te schrijven en is de datum niet meer zichtbaar op de website. Wilt u er zeker van zijn dat u een plekje heeft? Dan adviseren wij u zo snel mogelijk in te schrijven.

Als u aangemeld bent voor een activiteit, dan ontvangt u een automatische e-mail met daarin bevestiging van inschrijving. Zijn er wijzigingen omtrent de activiteit, dan wordt u daarvan per e-mail of telefonisch op de hoogte gebracht. Controleer daarom goed of uw e-mailadres en/of telefoonnummer klopt.

Deelname aan activiteiten vanuit de combinatiefunctionarissen is op eigen risico. Gemeente Nissewaard kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vernieling, beschadiging of vermissing van eigendommen van deelnemers of vrijwilligers tijdens activiteiten.

Uitleen lesmateriaal

De uitleen van het lesmateriaal is verdeeld in van te voren vastgestelde periodes. U kunt een aanvraag indienen tot de maandag voor dat het materiaal wordt uitgeleend. Die datum zal u dan ook op de website zien staan. Is de maandag verstreken of heeft het materiaal het maximaal aantal inschrijvingen bereikt, dan zal de periode van de website verdwijnen. De dag waarop het materiaal opgehaald kan worden, is vrijdag. U kunt na reservering voor ongeveer twee en halve week gebruik maken van het lesmateriaal om het materiaal vervolgens terug te brengen op dinsdag. De periodes zijn als volgt vastgesteld:

datum op website datum ophalen datum terugbrengen
1 3-sep 7-sep 25-sep
2 24-sep 28-sep 16-okt
3 5-nov 9-nov 27-nov
4 26-nov 30-nov 18-dec
5 7-jan 11-jan 29-jan
6 28-jan 1-feb 19-feb
7 11-mrt 15-mrt 2-apr
8 1-apr 5-apr 18-apr*
9 13-mei 17-mei 4-jun
10 3-jun 7-jun 25-jun
11 24-jun 28-jun 16-jul

*Met betrekking tot de Koningspelen en de vakantie, kan het lesmateriaal op 18 april om 16:00 uur terug gebracht worden.

LET OP: Ten opzichte van afgelopen jaar is het ophaal- en terugbrengpunt gewijzigd. Onze opslag is gevestigd in de theatergarage op verdieping -2, Gorsstraat 22, Spijkenisse. Rijdt u de verdieping naar beneden en nog een rondje door, dan komt u links achterin bij onze berging terecht. voor het uitrijden dient u een uitrij kaart van één euro per keer te betalen! Mocht u om deze reden niet gebruik kunnen maken van de uitleenprocedure, dan vernemen wij dit graag van u.

Materialen die worden beschadigd of kwijtgeraakt tijdens het uitlenen van leskisten worden op rekening gebracht bij de desbetreffende school. Er wordt gewerkt met een uitleencontract en materialenlijst. Deze dienen de scholen te tekenen bij ontvangst van de leskisten.

Heeft u vragen?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de Combinatiefunctionarissen via 14 (0181) of combinatiefunctionaris@nissewaard.nl