Het is niet mogelijk om een reservering te maken

2018-2019 Levend materiaal – Vlinders

Voor de maand mei 2019 heeft het Milieu Huis 10 vlinderpakketjes gereserveerd bij de Vlinderstichting. De vlinderpakketten bevatten levend materiaal dat bestaat uit 20 eitjes, 10 rupsen en 5 poppen, zodat het hele proces van eitje tot vlinder (koolwitjes in dit geval) in de klas van dichtbij gevolgd kan worden. Op de website www.vlinderstichting.nl kunt u alle overige materialen vinden die u nodig heeft voor de huisvesting en de verzorging van dit levend materiaal. Ook kunt u op deze website lesmateriaal downloaden.

Ook  vindt u al het bijbehorende lesmateriaal en vele lessuggesties. De school is zelf verantwoordelijk  voor de huisvesting van het levend materiaal: dient dus zelf een vlinderkooi te regelen/aan te schaffen voor de periode van het vlinders kweken. Misschien een handige (groot)ouder op school die zo’n kooi kan maken?

Let op! Voor levend materiaal vragen we een eigen bijdrage van de school van 50% van de kosten.

Dit is voor de Vlinderpakketten € 11,50 per pakket.

Leveringsdatum vlinderpakketten bij het Milieu Huis: dinsdag 14 mei 2019

Beschikbaarheid
Maximum aantal per reservering10
Inschrijven kan tot01-04-2019
Ophaaldatumdinsdag 14 mei 2019 of woensdag 15 mei 2019

LET OP!

Let op: i.v.m. de kwetsbaarheid van dit levend materiaal moeten de pakketten snel afgehaald worden! Wij nemen contact met u op zodra wij de pakketten ontvangen hebben.

Locatie

Markt 40,Spijkenisse